Professor de Violoncel

Ausiàs Gisbert obté la titulació de Mestre en l’especialitat d’Educació Musical el 2011 i inicia la seva carrera d’Interpretació de violoncel en el Conservatori Superior “Oscar Esplá” d’Alacant amb el professor Francisco Pastor, acabant la mateixa en 2015.

Ha realitzat cursos de perfeccionament d’interpretació, pedagogia i cambra amb professors de renom internacional. 

Ha estat membre d’orquestres i agrupacions com l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx; Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana; Orquestra Simfònica de la Marina Alta; Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant i Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, entre d’altres.

Ha realitzat col·laboracions i enregistraments amb els següents grups: Jesús Lara & D.G.; Arthur Caravan; Ana Valor, El Diluvi i Feliu Ventura entre  d’altres. 

Ha actuat com a solista i col·laborador en diverses entitats musicals d’arreu del territori valencià.

En l’actualitat és membre de les següents entitats i agrupacions: Simply Live; Event Music Art; Orquestra Filarmónica d’Alacant i “Orfeu” Ensemble de Cambra.

Ha impartit classes com a professor de violoncel a diversos cursos d’estiu i escoles de música d’arreu del territori valencià.

En l’actualitat treballa com a mestre de violoncel en el centre autoritzat “Societat Musical d’Alzira”; en l’escola de música Crescendo d’Alcoi; en l’acadèmia de la Unió Musical d’Alcoi i en l’escola de la Unió Musical Contestana.