T’agraden els instruments de vent fusta?? Si és així estàs en el lloc correcte. En aquesta pàgina descobriràs tots els instruments de la família de vent fusta que pots estudiar a la nostra Escola. El saxo, el clarinet, la flauta travessera, l’oboé, el fagot i la dolçaina. Els instruments de vent fusta es caracteritzen per tindre en l’embocadura una canya simple o doble de fusta i amb ells i el seu estudi et permetrà amb els anys poder tocar de forma conjunta en una banda de música simfònica.

Saxo - El saxòfon, de la família del vent fusta dels instruments més moderns i més versàtils de l'actualitat.
Clarinet - El clarinet és un instrument que pertany a la família vent-fusta i gràcies a la seua versatilitat podem trobar-lo en varies formacions musicals.
Flauta Travessera - La flauta travessera és un instrument de la família del vent fusta i és capaç d'arribar a les notes més agudes de l’escala musical.
Oboè - Podrem definir l’oboè com un aeròfon de doble llengüeta i tub cònic que pertany a la família del vent fusta.
Fagot - El fagot, és el més greu i gran de la familia del vent fusta. Però que el seu tamany no el talle, perquè no deixa de ser un instrument àgil, amb un so suau i dolç.
Dolçaina - La dolçaina o “xirimita” és un instrument de vent que pertany a la família dels oboès. El seu so característic ens acompanya en un gran nombre de festes populars.