T’agraden els instruments de música moderna?? Si és així estàs en el lloc correcte. En aquesta pàgina descobriràs tots els instruments de la família de música moderna que pots estudiar a la nostra Escola. La Bateria, la Guitarra Elèctrica, el Baix elèctric, el Piano Modern i la veu a través del cant. Els instruments de música moderna es caracteritzen per ser molt enèrgic i per necessitar d’un equip de so per amplificar-los i amb ells i el seu estudi et permetrà amb els anys poder tocar de forma conjunta en una banda de pop, rock, ska o als Combos de música moderna que tenim a l’Escola.

Guitarra elèctrica - La guitarra elèctrica és un instrument de corda amplificat elèctricament. Una passada d'instrument!
Bateria - La Bateria és un dels instruments més atractius de la família de la percussió. És caracteritza per estar formada per un conjunt de tambors i plats els quals podem tocar a la vegada.
Baix elèctric - No vos cregau als que diuen que la guitarra, la veu o la bateria son els instrunents més importants d'una banda… El baix és el que mana!!
Piano Modern - El piano és un instrument de corda percudida i està considerat un dels instruments més complets. Pot aprendre l'estil clàssic però també el modern, amb acords i acompanyaments.
Cant - Amb les classes de cant modern o clàssic podràs millorar la teua veu a més de gaudir fent música.