Mai és tard per a començar a tocar aquell instrument que sempre ens ha cridat l’atenció o aquell que vam començar de menuts i per unes circumstàncies o altres vam haver d’abandonar. És per això que a l’escola oferim classes d’instrument per a adults que, acompanyades de les classes de llenguatge musical, afavoreixen un aprenentatge musical enriquidor i molt complet.

Dins de les sessions de Llenguatge Musical aprenem els diversos elements bàsics que engloben la formació musical, com són la lectura i interpretació de partitures, el desenvolupament de la oïda i aspectes més teòrics que ens ajuden a entendre millor tot el que passa al voltant de la música.

Tot això ho treballem a les classes a través de la metodologia d’Aula Virtual Música, on a través de les noves tecnologies podem aconseguir tots els objectius d’una manera atractiva i motivadora. A més a més cada alumne té accés a la seua plataforma, on és possible reforçar a casa els continguts que s’han estat treballant a l’aula.

Aquestes classes estan especialment dissenyades i pensades per a persones dins de l’etapa adulta i/o adolescent, atenent a que les necessitats de cada grup d’edat requereixen d’un tipus de dinàmiques o unes altres, així com un horari accessible per a la majoria de persones dins d’aquest grup d’edat.

  • Mai és tard.
  • Música per adults.

Professors