Professor de Percussió

Xexu és músic, professor de percussió, expert en musicoteràpia clínica i tècnic superior en integració social. Persona polivalent, humil i compromesa amb la seva feina. La creativitat, l’enginy i la gran capacitat de motivació són els seus punts forts per aconseguir les seves metes i objectius.

Va nàixer a Estivella i va començar els seus estudis de música als 7 anys. Després de formar-se en percussió clàssica va decidir aprofundir en altres estils de música com l’àrab, la llatina, l’africana, el jazz i el flamenc.

Ha participat en nombroses formacions musicals, realitzant també un gran nombre de tallers i cursos d’àmbit nacional com a formador i ponent en el camp de la música i de la musicoteràpia.

Actualment compagina la seva tasca de professor i musicoterapeuta a l’escola de l’Agrupació Musical Ontinyent. És professor i director musical del grup de percussió brasilera “Batukem Tukada”, membre del grup “Menestrils Música Antiga” i de la “Intokables Big Band” i fundador del col·lectiu “Comusicarte Musicoteràpia – Acció Social”.